Kysy psyko­terapeutilta

Ongelma parisuhteessa? | Huoli lapsen kehityksestä? | Murrosikäisen käyttäytyminen huolettaa? | En tiedä mitä kasvattajana olisi hyvä tehdä? | Ihmissuhteisiin liittyvä pulma? | Vaikeus pitää puoliaan? | Pitääkö olla huolissaan?

Kysy psyko­terapeutilta

Onko sinulla ongelmia parisuhteessa tai muihin ihmissuhteisiin liittyvä pulma, josta olet huolissasi? Onko sinun vaikea pitää puoliasi jonkun henkilön kanssa toimiessa? Mietityttääkö sinua joku omaan tai läheisesi psyykkiseen terveyteen liittyvä asia? Onko työpaikallasi asioita, jotka heikentävät työilmapiiriä ja pohdit, voisitko vaikuttaa asiaan jotenkin? Onko sinulla huoli lapsesi kehityksestä tai huolestuttaako murrosikäisen käyttäytyminen? Oletko epävarma siitä, miten kasvattajana olisi hyvä toimia?

Liittyipä kysymyksesi mihin hyvänsä edellä mainituista teemoista, psykoterapeutti vastaa sinulle luottamuksella.

Apua ammattilaiselta netin välityksellä

Sydämen Sävel Terapia lanseerasi maksullisen palvelun, jossa asiakas voi lähettää netin kautta kysymyksen psykoterapeutille ja saada siihen ammattilaisen laatiman kirjallisen vastauksen viimeistään kahden viikon kuluessa tilisiirron näkymisestä . HUOM! Vain yhteen asiaan liittyvä kysymys/viesti. Perusteellisessa vastauksessa pyritään antamaan sinulle uusia näkökulmia ongelmaasi ja ehdottamaan uudenlaisia toimintatapoja kokeiltavaksi.

Kun kirjoitat kysymystäsi, pyri selittämään asia tiiviisti ja selkeästi. Ihmissuhdepulmissa kuvaa myös vuorovaikutuksen vaikeuteen liittyvä tapahtuma niin, että kuvauksesta selviää miten asiat usein etenevät. Kerro myös mahdollisimman tarkasti, millaisia tuntemuksia asia sinussa herättää.

Esimerkki:

"Puhuessani hänelle, hän lähtee pois sanomatta mitään ja minä jään yksin miettimään mitä hän mahtaa ajatella. Vähän myöhemmin alan syyllistää itseäni ja harmittelen, miksi pitikään edes avata suuni. Emme koskaan saa asioita puhuttua loppuun."

Palvelun hinta

Palvelun hinta on 59,00 EUR, joka suoritetaan tilisiirtona Sydämen Sävel Terapian tilille. Saat lisäohjeita maksamiseen sähköpostitse lähetettyä kysymyksesi. Kun olet maksanut ja suoritus näkyy tilillä, saat vastauksen kahden viikon kuluessa sähköpostiisi.

Kysy psykoterapeutilta

Lisätietoa

Lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella. Saat kirjallisen vastauksen lähettämääsi kysymykseen kahden viikon sisällä siitä, kun maksu on kirjautunut tilille.


Kysy psykoterapeutilta